lauantai 31. joulukuuta 2016

Välimerellinen kasvistäyte uuniperunoille

Taas yksi juttu, mitä voi varioida loputtomiin: uuniperunoiden täytteet. Tässä viimeisin:

Välimerellinen kasvistäyte uuniperunoille:
n.4 annosta

1prk (240g) valkosipuli-yrttiranskankermaa
1/2 dl maustamatonta jogurttia (tai loraus maitoa)
100 g salaattijuustoa tai fetaa
100 g mustia oliiveja
70 g aurinkokuivattuja tomaatteja
2 tl kapriksia
1/2 dl hienonnettua basilikaa (tai 2 tl pestoa)
1-2 tl sokeria

Sekoita kulhossa ranskankerma ja jogurtti. Murenna salaattijuusto joukkoon sormin ja paloittele melko pieniksi kuutioiksi.

Viipaloi oliivit ja pienennä aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita ne sekä kaprikset ja basilika(/pesto) ranskankerman joukkoon.

Lisää lopuksi sokeri pehmentämään makua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti