perjantai 19. toukokuuta 2017

Tomaatti-mozzarellakolmiot

Jos kaipaat helppoa suolaista tarjottavaa, tässä on resepti paikallaan! Tomaatti-mozzarella-basilika-klassikkoyhdistelmä on varma valinta ja valmiista voitaikinalevyistä syntyy nopeasti näppäriä annospaloja. Lisäksi nämä sopivat ihan yhtä hyvin vaikka tuhdimmaksi aamu- tai iltapalaksi kuin kahvipöytäänkin.



Tomaatti-mozzarellakolmiot:
16 kpl

4 kpl voi- tai lehtitaikinalevyä
n. 0,5 dl vihreää pestoa
250 g miniluumutomaatteja
150 g mozzarellajuustoa
Suolaa
pippuria

Leikkaa taikinalevyt neljään osaan. Levitä päälle pestoa.

Pese ja puolita minitomaatit ja jaa tomaatinpuolikkaat taikinalevyille.

Leikkaa mozzarella ohuiksi siivuiksi (siivuja voi litistää vielä vähän sormin painelemalla) tai jaa juusto repimällä kolmioille.


Mausta kolmiot halutessasi ripauksella suolaa ja pippuria ja päistä niitä sitten n.12 minuuttia 225 asteisessa uunissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti