Tämä on oikea
jekkukastike. Tumma soijarouhe menee kympillä jauhelihasta! Erot ovat niin
minimaaliset, että kasvissyöjä kaverinikin kertoi eräänä päivänä havahtuneensa
vasta parin haarukallisen jälkeen syövänsä jauhelihaa soijarouheen sijaan,
joskus käy niinkin päin.
Soijabolognese:
4 annosta
1 sipuli
Loraus öljyä
2 tlk (yht. 800g)
tomaattimurskaa
1-2 dl vettä
2 dl tummaa soijarouhetta
4 rkl ketsuppia
4 rkl
soijakastiketta
0,25-0,5 tl suolaa
Ripaus valkopippuria
Hienonna sipuli.
Kuumenna pannulla loraus öljyä ja kuullota sipulit. Lisää sitten
tomaattimurska, 1 dl vettä ja soijarouhe. Lisää vettä sen mukaan, miten rouhe
turpoaa.
Anna porista pari
minuuttia ja mausta sitten ketsupilla, soijakastikkeella sekä ripauksella
suolaa ja valkopippuria. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Tarjoa kastike
spagetin ja juustoraasteen tai perunoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti