Näihin kekseihin
valikoitui hasselpähkinärouhetta ja fariinisokerin puutteessa loraus siirappia.
Pähkinöiden äärellä kun ollaan, piti suolaakin ripauttaa mukaan. Sulolaisen
makea on aina lyömätön.
Hasselpähkinäcookiet
n.25 kpl
100 g margariinia
0,75 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 muna
1 dl
hasselpähkinärouhetta
2,5 dl vehnäjauhoja
0,5 tl ruokasoodaa
0,5 tl suolaa
Valkosuklaata
Vatkaa margariini ja
sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää siirappi sekä muna ja sekoita tasaiseksi.
Yhdistä kuivat
aineet keskenään ja lisää parissa erässä taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
Annostele taikina
kahden teelusikan avulla nokareiksi pellille ja painele keot sitten sormin
tasaisiksi pyöreiksi kiekoiksi.
Paista keksejä 200
asteisen uunin keskitasolla n.7 minuuttia.
Uunituoreet keksit
ovat pehmeitä, mutta ne kovettuvat vuorokauden sisällä rapeiksi.
Sulata muutama pala
suklaata ja pursota suklaa raidoiksi keksien päälle.
Tosi ihanan näköisiä! ♥♥♥
VastaaPoistaKiitos! Ja aika ihanan makuisiakin ;)
PoistaOi nam! Ihania pikkuleipiä.
VastaaPoista