Jos kaipaat helppoa
suolaista tarjottavaa, tässä on resepti paikallaan!
Tomaatti-mozzarella-basilika-klassikkoyhdistelmä on varma valinta ja valmiista
voitaikinalevyistä syntyy nopeasti näppäriä annospaloja. Lisäksi nämä sopivat
ihan yhtä hyvin vaikka tuhdimmaksi aamu- tai iltapalaksi kuin kahvipöytäänkin.
Tomaatti-mozzarellakolmiot:
16 kpl
4 kpl voi- tai
lehtitaikinalevyä
n. 0,5 dl vihreää
pestoa
250 g
miniluumutomaatteja
150 g
mozzarellajuustoa
Suolaa
pippuria
Leikkaa taikinalevyt
neljään osaan. Levitä päälle pestoa.
Pese ja puolita
minitomaatit ja jaa tomaatinpuolikkaat taikinalevyille.
Leikkaa mozzarella
ohuiksi siivuiksi (siivuja voi litistää vielä vähän sormin painelemalla) tai
jaa juusto repimällä kolmioille.
Mausta kolmiot
halutessasi ripauksella suolaa ja pippuria ja päistä niitä sitten n.12
minuuttia 225 asteisessa uunissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti